Skip to content

Har du en opfindelse?

Via mit virke som ingeniør og den erfaring jeg har fået med udvikling, samt kendskab til priser og muligheder såvel inde som udenfor Danmarks grænser, kan jeg med sikkerhed sige at det kan virke helt uoverskueligt at stå med en god ide, som man bare ikke aner hvordan man skal komme videre med. (Jeg uddannede mig til ingeniør netop fordi jeg ikke anede hvordan jeg kunne få mine ideer ud). De spørgsmål der først sætter sig er ”er det lavet allerede”, Eller ”hvad koster det at udvikle den”? Begge spørgsmål er altafgørende at få afklaret, når det handler om nye gode ideer.

Jeg rådgiver gerne omkring spørgsmål og vejledning i og omkring udvikling af ideer, hvis du går og fifler lidt med nogle tanker. Min erfaring indenfor udvikling kan måske sikre du kommer i hus billigere, end hvis du bare hopper ud i det hos de store udviklingshuse. Forskellen på at tænke på en ide og få den lavet, er at få gjort noget ved det, kort sagt kræves der Action → kun at tænke på ideen gør ikke et produkt!

Det er altid et forsøg værd at få undersøgt om der er noget at komme efter i din ide, det kræver ikke de store omkostninger at få det fastlagt😉