Skip to content

Velkommen

EMF Stilladser er en virksomhed der skatter mennesker meget højt, derfor opererer vi i en branche hvor vores fineste opgave er at levere sikkerhed til og for andre.

Vi sætter en dyd i at udføre vores arbejde ordentligt og vi strækker os hele vejen for at levere til tiden, samtidig har vi altid sikkerhed for os selv og alle andre i fokus, når vi udfører vores erhverv.

Som kundeorienteret og hensynsfuld virksomhed værner vi om ordentlighed og samarbejde i vores relationer til kunder, myndigheder, leverandører og samarbejdspartnere.

Værdierne i virksomheden hviler først og fremmest i:

  • Sikkerhed frem for alt.
  • Et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.
  • Venlig service fra hele organisationen.
  • Vi er nemme at arbejde med.
  • Hurtig udrykning på hastesager.
  • Alle opgaver og alle kunder er vigtige.
  • Telefonen er åben 24/7, ring på 20848794 og der svares som regel med det samme, ellers ringes der tilbage indenfor kort tid.
  • Vi strækker os gerne meget langt, for at imødekomme ethvert behov hos vores kunder.

Vi kan i virksomheden bygge alle former for stilladser, store som små, specielle som standard, der er ingen grænser for ekspertisens anvendelsesmuligheder.

EMF Stilladser er medlem af Dansk Byggeri og har derfor også automatisk skrevet overenskomst med arbejdsmarkedets parter.

 

Ejerskab og Ledelse.

EMF Stilladser er 100% ejet af mig direktør Jan Ask Andersen og jeg er 3. generation fra familien i stilladsbranchen.

Som person er jeg helt nede på jorden og jeg lægger meget vægt på ordentlighed, lytte til mine kunder og samarbejdspartnere, gensidig respekt og alt skal kunne løses over en kop kaffe

Jeg gør rigtig meget ud af at sikre mig at arbejdet udføres efter alle regler og procedurer og at folkene indprenter sig at sikkerhed altid kommer før alt andet.

 

Historie.

Jeg startede i min faders hedengangne stilladsbiks ”Amager Stilladser”, da jeg var ca. 12 år gammel, med at male og smøre grejet. Da jeg fravalgte en uddannelse efter folkeskolen i 1985 som 15årig, var der ingen nåde fra farmands side, hvis jeg ikke ville gå i skole var det på arbejde. Det blev min meget tidlige start som professionel stilladsarbejder, dengang var der ikke noget der hed kurser eller uddannelse i stilladsbranchen – i dag er det 35 år siden.

Udover at være Stilladsbygger har jeg undervejs også uddannet mig til Ingeniør indenfor svagstrømsteknologi og arbejder sideløbende med udvikling af sikkerhedsteknologier til stilladsbranchen. Det vil I høre mere om indenfor en overskuelig tid. (Se mere under fanen har du en opfindelse?).